Entrecote, gevulde paprika en gevulde courgette

Tijdspad entrecote

Tijd Actie
T - 02:15 uit koeling
T - 01:30 kamado entrecote 80 a 100
T - 01:30 kastanje blokjes snijden, spinazie, sjalot en knoflook fijn snijden
T - 01:30 feta in blokjes van 1cm snijden
T - 01:30 Courgette halveren, peper/zout/olijfolie
T - 01:10 slow entrecote start
T - 01:00 Kamado groenten naar 200 a 220
T - 01:00 Spinazie, sjalot, knoflook, pijnboompitten bakken met peper/zout
T - 00:30 Kamado groenten op 200 a 220
T - 00:25 Champignons goudbruin bakken, pijnboompitten
T - 00:20 Paprika’s op de bbq
T - 00:20 Courgette afgrillen
T - 00:14 Courgette klaar, vullen
T - 00:10 slow entrecote klaar, kern 48 graden
T - 00:10 Gevulde courgette erop
T - 00:05 Entrecote naar andere kamado, even afgrillen
T alles klaar, eten

Ingredienten gevulde courgette

  • Liesstuk
  • 100 gr (kastanje)champignons
  • 200 gr spinazie
  • 4 sjalotten
  • 4 tenen knoflook
  • 200 gr feta
  • Tijm
  • Olijfolie
  • Pijnboompitten

Ingredienten paprika

  • 250 gram rijst
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 6 rode paprika’s
  • 2 tomaten
  • Halve courgette
  • Feta kaas
  • Dille
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • zout
  • versgemalen peper
  • olijfolie

Voorbereiding paprika

  • Kook de rijst
  • Verwijder bovenkant paprikas en maak ze schoon
  • Pel knoflook en snipper de ui
  • Snij de courgette en tomaat in kleine blokjes
  • Bak de ui in olijfolie tot ze glazig zijn
  • Voeg knoflook toe en bak tot ze gaar zijn.
  • Meng alles en breng het op smaak met dille, kerriepoeder, zout en peper
  • Vul de paprikas