| T - 02:15 |
uit koeling |
| T - 01:30 |
kamado entrecote 80 a 100 |
| T - 01:30 |
kastanje blokjes snijden, spinazie, sjalot en knoflook fijn snijden |
| T - 01:30 |
feta in blokjes van 1cm snijden |
| T - 01:30 |
Courgette halveren, peper/zout/olijfolie |
| T - 01:10 |
slow entrecote start |
| T - 01:00 |
Kamado groenten naar 200 a 220 |
| T - 01:00 |
Spinazie, sjalot, knoflook, pijnboompitten bakken met peper/zout |
| T - 00:30 |
Kamado groenten op 200 a 220 |
| T - 00:25 |
Champignons goudbruin bakken, pijnboompitten |
| T - 00:20 |
Paprika’s op de bbq |
| T - 00:20 |
Courgette afgrillen |
| T - 00:14 |
Courgette klaar, vullen |
| T - 00:10 |
slow entrecote klaar, kern 48 graden |
| T - 00:10 |
Gevulde courgette erop |
| T - 00:05 |
Entrecote naar andere kamado, even afgrillen |
| T |
alles klaar, eten |