Liesstuk met gevulde courgette

Tijdspad

Tijd Actie
T - 02:00 uit koeling
T - 01:45 kamado 100 a 110
T - 01:30 slow start
T - 01:30 kastanje blokjes snijden, spinazie, sjalot en knoflook fijn snijden
T - 01:30 feta in blokjes van 1cm snijden
T - 01:30 Courgette halveren, peper/zout/olijfolie
T - 00:30 slow klaar 48 graden, kamado 200 a 220, rusten
T - 00:25 Champignons goudbruin bakken
T - 00:20 Spinazie, sjalot, knoflook, pijnboompitten bakken met peper/zout
T - 00:20 afgrillen liesstuk 54 graden
T - 00:20 Courgette afgrillen
T - 00:14 Courgette klaar, vullen
T - 00:10 Liesstuk klaar, rusten
T - 00:10 Gevulde courgette erop
T alles klaar, eten

Ingredienten

  • Liesstuk
  • 100 gr (kastanje)champignons
  • 200 gr spinazie
  • 4 sjalotten
  • 4 tenen knoflook
  • 200 gr feta
  • Tijm
  • Olijfolie
  • Pijnboompitten