| T - 02:00 |
uit koeling |
| T - 01:45 |
kamado 100 a 110 |
| T - 01:30 |
slow start |
| T - 01:30 |
kastanje blokjes snijden, spinazie, sjalot en knoflook fijn snijden |
| T - 01:30 |
feta in blokjes van 1cm snijden |
| T - 01:30 |
Courgette halveren, peper/zout/olijfolie |
| T - 00:30 |
slow klaar 48 graden, kamado 200 a 220, rusten |
| T - 00:25 |
Champignons goudbruin bakken |
| T - 00:20 |
Spinazie, sjalot, knoflook, pijnboompitten bakken met peper/zout |
| T - 00:20 |
afgrillen liesstuk 54 graden |
| T - 00:20 |
Courgette afgrillen |
| T - 00:14 |
Courgette klaar, vullen |
| T - 00:10 |
Liesstuk klaar, rusten |
| T - 00:10 |
Gevulde courgette erop |
| T |
alles klaar, eten |