Ribeye compleet met kruidenboter

Tijdspad

Tijd Actie
T - 02:35 Kamado naar 100 a 110
T - 02:35 Ribeye ontvliezen en prepareren
T - 02:35 Iedere 2cm insnijden voor kruidenboter
T - 02:35 Peper en zout bestrooien
T - 02:20 slow: Ribeye naar 50 - 52 graden kerntemperatuur
T - 00:50 Kamado naar 220 a 250
T - 00:35 Afgrillen naar kerntemp 56
T - 00:30 Rusten
T Eten

Slow duur afhankelijk van van grootte vlees.

  • 3.4 kg: 90 minuten

Kruidenboter

  • 8 tenen knoflook
  • 1/2 tl gedroogde tijm
  • 1/2 tl gedroogde tijm
  • 1/2 tl gedroogde oregano
  • 2el olijfolie
  • 8el roomboter

Knoflook, tijm, rozemarijn en oregano op alufolie. Besprenkelen met olijfolie. Folie dicht, 45 min op 120 graden in de oven.

Daarna knoflook uit vel drukken, mengen met kruiden/olie/boter. In vershoudfolie rollen als een worstje en laten opstijven in de koelkast.