Varkensbuik aziatisch
| Tijd | Actie |
|---|---|
| T - 04:30 | Kamado naar 100 a 110 |
| T - 04:10 | Varkensbuik erop, kerntemp 70graden |
| T - 01:15 | Wortel schoonmaken |
| T - 01:00 | Rijst koken, wortel 5 min voorkoken |
| T - 00:40 | Varkensbuik eraf |
| T - 00:40 | Kamado 200 a 220, gietijzeren rooster |
| T - 00:20 | Wortel in olijfolie erop |
| T - 00:20 | Varkensbuik erop om te grillen, kruis |
| T - 00:10 | Varkensbuik eraf |
| T - 00:10 | Lenteui en paprika in olijfole erop |
| T - 00:05 | Rijst even opbakken |
| T | Eten |
- 90ml ketjap
- 60gr honing
- 4el (bruine bastard)suiker
- 3 tenen geperste knoflook
- 2el worchestershiresaus
- 2el paprikapoeder
- 2el uienpoeder
- 1tl chilipoeder
Temp ketel voor vlees:
- 80 graden: valt helemaal ui elkaar
- 90 graden: beetje structuur
- 100 graden+: goed te snijden
- 150 graden plus: bite