Varkensbuik aziatisch

Tijdspad

Tijd Actie
T - 04:30 Kamado naar 100 a 110
T - 04:10 Varkensbuik erop, kerntemp 70graden
T - 01:15 Wortel schoonmaken
T - 01:00 Rijst koken, wortel 5 min voorkoken
T - 00:40 Varkensbuik eraf
T - 00:40 Kamado 200 a 220, gietijzeren rooster
T - 00:20 Wortel in olijfolie erop
T - 00:20 Varkensbuik erop om te grillen, kruis
T - 00:10 Varkensbuik eraf
T - 00:10 Lenteui en paprika in olijfole erop
T - 00:05 Rijst even opbakken
T Eten

Marineren

  • 90ml ketjap
  • 60gr honing
  • 4el (bruine bastard)suiker
  • 3 tenen geperste knoflook
  • 2el worchestershiresaus
  • 2el paprikapoeder
  • 2el uienpoeder
  • 1tl chilipoeder

Temperatuur vlees

Temp ketel voor vlees:

  • 80 graden: valt helemaal ui elkaar
  • 90 graden: beetje structuur
  • 100 graden+: goed te snijden
  • 150 graden plus: bite